Looking For Anything Specific?

Izmire Meteor Düştü - Son dakika: İzmir'e meteor mu düştü? Meteor/gök taşı ... - Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi.

Izmire Meteor Düştü - Son dakika: İzmir'e meteor mu düştü? Meteor/gök taşı ... - Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi.. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Look like a bird yani kuş gibi bakmak manisa'da meteor düştü iddiası. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu.

İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi.

Meteor düşmesi son dakika! İzmir'e meteor mu düştü? Meteor ...
Meteor düşmesi son dakika! İzmir'e meteor mu düştü? Meteor ... from www.haberkovala.com
Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor.

İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken.

Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. Vatandaşlar meteor düşme anı videolarını sosyal medyadan paylaştı. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. İzmi̇r'de geçtiğimiz aylarda yaşanan deprem, tsunami ve sel felaketlerinden sonra 'bir tek meteor düşmedi' sözü gerçek oldu. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada geniş yer buldu. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Meteor düşmesi sonucu ne olur? Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı.

İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde parlak bir cismin gökyüzünden düştüğü görülüyor. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor.

Sosyal medya bunu konuşuyor: İzmir'e meteor düştü iddiası ...
Sosyal medya bunu konuşuyor: İzmir'e meteor düştü iddiası ... from img3.aksam.com.tr
İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? O da düştü tam oldu. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan. Son dakika egeye meteor mu düştü? İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı.

İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü.

Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Yetkililer tarafından bu iddiaya dair henüz bir. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde parlak bir cismin gökyüzünden düştüğü görülüyor. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi.

Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa.

İzmir Egekente meteor düştü!!! - YouTube
İzmir Egekente meteor düştü!!! - YouTube from i.ytimg.com
Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu.

Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi.

Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada geniş yer buldu. Yetkililer tarafından bu iddiaya dair henüz bir. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi.

Posting Komentar

0 Komentar